Vacature Uitvoerder

vacature uitvoerder

Uitvoerder GWW Randstad

Jouw baan

Werken bij Verdee Infra is dynamisch en uitdagend, of je nu een ervaren uitvoerder bent of een beginnende professional. Als Uitvoerder GWW bij ons bedrijf krijg je de kans om je carrière een vliegende start te geven. 

We begrijpen dat als junior uitvoerder je misschien nog niet alle ervaring hebt, maar we geloven in jouw potentieel en geven je de mogelijkheid om te groeien en te leren in een ondersteunende omgeving. Je krijgt dagelijks de kans om te werken aan interessante projecten in de randstad.

Bij de start van je werkdag ontvang je een telefoontje van de projectleider, waarin je de stand van zaken bespreekt. Terwijl je bezig bent, krijg je een telefoontje van een leverancier met een wijziging en hebben de vakmannen jouw expertise direct nodig. Het is jouw taak om het overzicht te behouden, zelfverzekerd aan te sturen en het werk efficiënt te organiseren.

Als (junior)uitvoerder krijg je de verantwoordelijkheid over één of meerdere projecten onder begeleiding van de organisatie. Je ondersteunt bij de voorbereiding, inclusief het opstellen van de planning. Samen met de projectleider bewaak je de kosten, opbrengsten en de technische voortgang van het project. Je natuurlijke leiderschapskwaliteiten helpen je om alle medewerkers op één lijn te krijgen, inclusief het ingehuurde personeel.

Efficiëntie en effectiviteit staan hoog op jouw agenda. Je bent voortdurend op zoek naar manieren om slimmer te werken en tegelijkertijd houd je strikt toezicht op de naleving van KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) en veiligheidsregels. Bij Verdee Infra hechten we veel waarde aan veiligheid. Zodra je fouten constateert, onderneem je direct actie, want we werken veilig of we werken niet!

Hier kom je te werken

Verdee Infra is een duurzame aannemer gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Wij bieden complete oplossingen voor binnenstedelijke herinrichting en reconstructie. Onze expertise omvat advies, ontwerp en realisatie van diverse diensten, waaronder grondwerk, rioolwerk, bodemsanering, verhardingen, waterbouw en advisering. Met vestigingen in Den Haag, Capelle en Naarden, telt Verdee Infra 150-200 medewerkers. Wij hechten veel waarde aan teambuilding en organiseren regelmatig leuke uitjes om het groepsgevoel te versterken. Bij Verdee Infra heerst er een platte organisatiecultuur, wat zorgt voor een open en inclusieve werkomgeving. Iedereen wordt aangemoedigd om ideeën en feedback te delen, ongeacht hun functieniveau.

Dit breng jij mee

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO-opleiding in de richting van civiele techniek.
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie als Uitvoerder Infra.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van infrastructuur.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring.
  • Een salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring.
  • Veel afwisseling in werkzaamheden en projecten.
  • Volop doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Verdee Infra biedt een uitdagende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een enthousiast team van professionals, waar een goede werksfeer en samenwerking centraal staan. We hechten veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van onze projecten en verwachten dat ook van jou.

Het sollicitatieproces

Laat ons weten waarom je geïnteresseerd bent in een functie bij Verdee Infra en stuur je CV en motivatiebrief op.

We nemen binnen twee weken contact met je op om een eerste gesprek in te plannen, waarin we nader kennis met elkaar maken en jouw achtergrond en vaardigheden bespreken.

We ontmoeten elkaar persoonlijk om dieper in te gaan op jouw ervaring en competenties, en om te zien of er een goede match is met de functie en Verdee Infra.

In het vervolggesprek bespreken we specifieke aspecten van de functie en jouw rol binnen Verdee Infra, en bekijken we hoe we samen verder kunnen gaan.

Als we overeenstemming bereiken, gaan we samenwerken aan uitdagende projecten binnen de grond-, weg- en waterbouw, waarbij we jouw talenten optimaal benutten en je onderdeel wordt van ons team.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct

Maak stappen in je carrière

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.