Stagiair Projectleider

Jouw avontuurlijke stage

Stap binnen in een wereld vol avontuur en groei als Stagiair Projectleider bij Verdee Infra! Samen met ons dynamische team van gedreven werkvoorbereiders, enthousiaste uitvoerders en andere experts ga je een spannende stage tegemoet. Jouw energie en ideeën worden ingezet om boeiende infraprojecten in de bruisende steden Den Haag en Rotterdam tot leven te brengen.

Binnen onze hechte teamdynamiek draait alles om het gevoel van saamhorigheid. Wij geloven in de kracht van samenwerking en vieren gezamenlijk de mijlpalen. Als Stagiair Projectleider ben jij de motor achter het realiseren van projecten van start tot finish. Jij hebt de touwtjes in handen en zorgt ervoor dat elk detail naadloos op zijn plek valt. Een unieke kans om je leiderschapspotentieel te ontdekken en te ontwikkelen.

De Stage-omgeving

Verdee Infra is een duurzame aannemer gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Wij bieden complete oplossingen voor binnenstedelijke herinrichting en reconstructie. Onze expertise omvat advies, ontwerp en realisatie van diverse diensten, waaronder grondwerk, rioolwerk, bodemsanering, verhardingen, waterbouw en advisering. Met vestigingen in Den Haag, Capelle en Naarden, telt Verdee Infra 150-200 medewerkers. Wij hechten veel waarde aan teambuilding en organiseren regelmatig leuke uitjes om het groepsgevoel te versterken. Bij Verdee Infra heerst er een platte organisatiecultuur, wat zorgt voor een open en inclusieve werkomgeving. Iedereen wordt aangemoedigd om ideeën en feedback te delen, ongeacht hun functieniveau.

Jouw bijdrage

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Leergierigheid
  • Enthousiasme
  • Affiniteit met Infra

Wat wij bieden

  • Een aantrekkelijke stagevergoeding.
  • Een breed scala aan boeiende taken en projecten.
  • Talloze kansen om door te groeien binnen onze organisatie.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct