Vacature Projectleider

Vacature projectleider

Jouw baan

Als projectleider/assistent projectleider bij Verdee Infra betreed je een wereld vol avontuur en uitdaging! Samen met een fantastisch team van werkvoorbereiders, uitvoerders en technisch-administratieve medewerkers ga je aan de slag om interessante infraprojecten in de randstad tot leven te brengen.

In onze hechte teamcultuur staat het “wij”-gevoel centraal. We geloven in de kracht van samenwerking en vieren gezamenlijk onze successen. Als projectleider/assistent projectleider speel jij een sleutelrol in het realiseren van projecten van begin tot eind. Je bent de spil die alle touwtjes in handen heeft en ervoor zorgt dat elk detail klopt.

Jouw dagen zitten vol spannende uitdagingen. Je bouwt sterke relaties op met klanten en leveranciers en bewaakt als een ware held de voortgang van de projecten, zodat alles op rolletjes loopt. Als projectleider/assistent projectleider bij Verdee Infra houd je jouw team gefocust op het behalen van financiële resultaten.

Rapportages zijn jouw geheime wapen. Met een vleugje flair en precisie stel je overzichtelijke verslagen op, waarin je feilloos het meer- en minderwerk in kaart brengt. Je beschikt over een ongeëvenaarde kennis van het inzetten van de juiste materialen op het juiste moment. Als dirigent van jouw team zorg je voor een perfecte harmonie tussen planning, efficiëntie en kwaliteit.

Maar dat is nog niet alles! Als inspirerende leider en toegewijde coach haal je het beste in jouw team naar boven. Je stimuleert de persoonlijke groei van elk teamlid, zodat jullie samen buitengewone resultaten kunnen behalen. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Sluit je aan bij ons team en laat de wereld versteld staan van wat we samen kunnen bereiken!

Hier kom je te werken

Verdee Infra is een duurzame aannemer gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Wij bieden complete oplossingen voor binnenstedelijke herinrichting en reconstructie. Onze expertise omvat advies, ontwerp en realisatie van diverse diensten, waaronder grondwerk, rioolwerk, bodemsanering, verhardingen, waterbouw en advisering. Met vestigingen in Den Haag, Capelle en Naarden, telt Verdee Infra 150-200 medewerkers. Wij hechten veel waarde aan teambuilding en organiseren regelmatig leuke uitjes om het groepsgevoel te versterken. Bij Verdee Infra heerst er een platte organisatiecultuur, wat zorgt voor een open en inclusieve werkomgeving. Iedereen wordt aangemoedigd om ideeën en feedback te delen, ongeacht hun functieniveau.

Dit breng jij mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie als Projectleider Infra.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van infrastructuur.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring.
  • Een salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring.
  • Veel afwisseling in werkzaamheden en projecten.
  • Volop doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Verdee Infra biedt een uitdagende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een enthousiast team van professionals, waar een goede werksfeer en samenwerking centraal staan. We hechten veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van onze projecten en verwachten dat ook van jou.

Het sollicitatieproces

Laat ons weten waarom je geïnteresseerd bent in een functie bij Verdee Infra en stuur je CV en motivatiebrief op.

We nemen binnen twee weken contact met je op om een eerste gesprek in te plannen, waarin we nader kennis met elkaar maken en jouw achtergrond en vaardigheden bespreken.

We ontmoeten elkaar persoonlijk om dieper in te gaan op jouw ervaring en competenties, en om te zien of er een goede match is met de functie en Verdee Infra.

In het vervolggesprek bespreken we specifieke aspecten van de functie en jouw rol binnen Verdee Infra, en bekijken we hoe we samen verder kunnen gaan.

Als we overeenstemming bereiken, gaan we samenwerken aan uitdagende projecten binnen de grond-, weg- en waterbouw, waarbij we jouw talenten optimaal benutten en je onderdeel wordt van ons team.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct

Maak stappen in je carrière

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.