Grondwerk

Een goede infrastructuur valt of staat met goed grondwerk. Voor het aanleggen van wegen, het bouwrijp maken van terreinen, het ontgraven of aanvullen van bouwputten, herinrichten van wijken of straten, is grondverzet nodig. Verdee Infra verzorgt samen met de juiste mensen, het juiste matrieel en niet te vergeten vaste netwerkpartners voor een grondige voorbereiding en efficiënte uitvoering hiervan.  Van vooronderzoek, integrale advisering, uitvoer van af -en/of aanvoer van grond, bent u bij Verdee Infra aan het goede adres.

Waarom grondwerken bij Verdee Infra?

Voor Verdee Infra BV zijn kwaliteit en veiligheid één van de belangrijkste pijlers. Dit vormt de basis voor langdurige samenwerkingen met onze partners. Wij zijn in bezit van alle benodigde certificaten.  

Wij werken met: 

100% elektrische voertuigen

100% elektrische vrachtwagens

100% elektrische knikmopsen

100% elektrische shovels

100% elektrische trilplaten

Verdee Infra heeft jarenlange ervaring in de Grond-, Weg en Waterbouw. Wij hebben voor elke uitdaging, de juiste oplossing

We hebben een platte organisatiestructuur wat resulteert in optimale betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel bij werknemers en ingehuurden.

Wij maken gebruik van een aantal deskundige vaste samenwerkingspartners, maar we zijn uiteraard altijd op zoek naar uitbreiding van deze samenwerkingsverbanden.