Verhardingen

Open verhardingen
Verdee Infra mag zich specialist noemen in het aanbrengen van machinale bestrating, deze werkwijze zorgt voor een hoog tempo waardoor de overlast voor bewoners, ondernemers en bezoekers aanzienlijk wordt verminderd. Ook is deze werkwijze minder belastend voor de gezondheid van onze medewerkers.

Het handmatig aanbrengen van open verharding biedt in (plaats) specifieke situaties en onder bepaalde (ARBO-gerelateerde, straatwerkplan) voorwaarden nog steeds voordelen, maar vraagt wel om absolute deskundigheid van de stratenmaker en daarom werkt Verdee Infra met een vast team van vakmensen die o.a. gespecialiseerd zijn in het aanbrengen gebakken elementen en zeer specifiek natuursteenbestrating. Mits goed uitgevoegd levert dit een prachtig maar vooral ook duurzaam resultaat op.

Gesloten verhardingen
Voor het aanbrengen van asfalt maakt Verdee Infra gebruik van vaste partners, die over een zeer compact en wendbaar team van vakmensen beschikken, om zo te kunnen asfalteren volgens de nieuwste inzichten, technieken en kwaliteitsnormen binnen ons vak. De partner keuze is gebied georiënteerd, waardoor Verdee infra ook bij het aanbrengen van gesloten verhardingen een bijdrage levert aan de vermindering van de CO2 uitstoot.

Waarom verhardingen bij Verdee Infra?

Voor Verdee Infra BV zijn kwaliteit en veiligheid één van de belangrijkste pijlers. Dit vormt de basis voor langdurige samenwerkingen met onze partners. Wij zijn in bezit van alle benodigde certificaten.  

Wij werken met: 

100% elektrische voertuigen

100% elektrische vrachtwagens

100% elektrische knikmopsen

100% elektrische shovels

100% elektrische trilplaten

Verdee Infra heeft jarenlange ervaring in de Grond-, Weg en Waterbouw. Wij hebben voor elke uitdaging, de juiste oplossing

We hebben een platte organisatiestructuur wat resulteert in optimale betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel bij werknemers en ingehuurden.

Wij maken gebruik van een aantal deskundige vaste samenwerkingspartners, maar we zijn uiteraard altijd op zoek naar uitbreiding van deze samenwerkingsverbanden.