Vacature Chauffeur
Elektrische Knijper-/Kipperauto

Jouw baan

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan waarin je de controle hebt over je eigen elektrische knijper-/kipperauto? Als chauffeur speel je een essentiële rol in de bevoorrading van onze projecten in de prachtige omgeving van de randstad.

Werken bij Verdee GWW is dynamisch en uitdagend. Als chauffeur van een elektrische knijper-/kipperauto ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van onze projecten. Je hebt de vrijheid om zelfstandig te werken en zorgt ervoor dat alle materialen op tijd op de juiste locaties worden afgeleverd. Met jouw veilige werkhouding en uitstekende rijvaardigheden zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.


Hier kom je te werken

Verdee Infra is een duurzame aannemer gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Wij bieden complete oplossingen voor binnenstedelijke herinrichting en reconstructie. Onze expertise omvat advies, ontwerp en realisatie van diverse diensten, waaronder grondwerk, rioolwerk, bodemsanering, verhardingen, waterbouw en advisering. Met vestigingen in Den Haag, Capelle, Naarden en Uden, telt Verdee Infra 150-200 medewerkers. Wij hechten veel waarde aan teambuilding en organiseren regelmatig leuke uitjes om het groepsgevoel te versterken. Bij Verdee Infra heerst er een platte organisatiecultuur, wat zorgt voor een open en inclusieve werkomgeving. Iedereen wordt aangemoedigd om ideeën en feedback te delen, ongeacht hun functieniveau.

 

Dit breng jij mee

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs C(E) met code 95.
  • Fulltime beschikbaarheid is voor jou geen probleem.
  • Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel en je hebt een zelfstandige werkhouding.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal goed, zodat je effectief kunt communiceren.

Wat wij bieden

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, omdat we erkennen dat jouw inzet waardevol is.
  • Een salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring, zodat je wordt beloond voor je harde werk.
  • Altijd een correcte en stipte uitbetaling, omdat we jouw inzet waarderen en respecteren.
  • Veel afwisselende werkzaamheden, zodat geen dag hetzelfde is en je continu wordt uitgedaagd.
  • Volop doorgroeimogelijkheden, omdat we geloven in jouw potentieel en jouw carrière willen ondersteunen.

Het sollicitatieproces

Laat ons weten waarom je geïnteresseerd bent in een functie bij Verdee Infra en stuur je CV en motivatiebrief op.

We nemen binnen twee weken contact met je op om een eerste gesprek in te plannen, waarin we nader kennis met elkaar maken en jouw achtergrond en vaardigheden bespreken.

We ontmoeten elkaar persoonlijk om dieper in te gaan op jouw ervaring en competenties, en om te zien of er een goede match is met de functie en Verdee Infra.

In het vervolggesprek bespreken we specifieke aspecten van de functie en jouw rol binnen Verdee Infra, en bekijken we hoe we samen verder kunnen gaan.

Als we overeenstemming bereiken, gaan we samenwerken aan uitdagende projecten binnen de grond-, weg- en waterbouw, waarbij we jouw talenten optimaal benutten en je onderdeel wordt van ons team.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct

Maak stappen in je carrière

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.