Solliciteer direct

Boost jouw carrièremogelijkheden

Op zoek naar een kans om je carrière een boost te geven? Zoek niet verder! Wij bieden vacatures aan voor mensen die hun leven willen veranderen en hun passies willen nastreven. 

Vul ons sollicitatieformulier in

Begin door direct bij ons te solliciteren! Vul ons sollicitatieformulier in zodat we meer over je te weten kunnen komen en hoe je zou kunnen bijdragen aan het team. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, neemt iemand van ons team zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare functies te bespreken die aansluiten bij jouw vaardigheden en ervaring. We horen graag van u!

Neem initiatief

Bij ons bedrijf waarderen we werknemers die buiten de kaders kunnen denken en initiatief nemen op het werk. Onze sfeer moedigt creativiteit en probleemoplossing aan, dus wees niet bang om nieuwe ideeën aan te dragen of met voorstellingen te komen waarvan jij denkt dat ze ons team en onze workflow kunnen verbeteren!

Het sollicitatieproces

Laat ons weten waarom je geïnteresseerd bent in een functie bij Verdee Infra en stuur je CV en motivatiebrief op.

We nemen binnen twee weken contact met je op om een eerste gesprek in te plannen, waarin we nader kennis met elkaar maken en jouw achtergrond en vaardigheden bespreken.

We ontmoeten elkaar persoonlijk om dieper in te gaan op jouw ervaring en competenties, en om te zien of er een goede match is met de functie en Verdee Infra.

In het vervolggesprek bespreken we specifieke aspecten van de functie en jouw rol binnen Verdee Infra, en bekijken we hoe we samen verder kunnen gaan.

Als we overeenstemming bereiken, gaan we samenwerken aan uitdagende projecten binnen de grond-, weg- en waterbouw, waarbij we jouw talenten optimaal benutten en je onderdeel wordt van ons team.

Solliciteer direct