Westerkade Rotterdam

Verdee Infra heeft het project aan de Westerkade in Rotterdam succesvol afgerond, in opdracht van de gemeente Rotterdam.

Het project omvatte de herinrichting van de Westerkade, waarbij een gedeelte van het straatwerk in oktober 2021 werd opgebroken om plaats te maken voor een prachtig nieuw restaurant op de Westerkade.

Na de voltooiing van de bouwwerkzaamheden kreeg Verdee Infra op 20 maart 2023 de gelegenheid om te beginnen met het herstellen van de eerder opgebroken bestrating. Rondom het restaurant zijn de oude keien van de kade hergebruikt, die voorafgaand aan de plaatsing zijn bewerkt. Deze keien zijn glad gezaagd, waardoor de ruwe structuur is verdwenen en er onderscheid wordt gemaakt tussen het terras en de oorspronkelijke bestrating op de kade. Daarnaast heeft Verdee Infra twee schitterende plantenvakken gerealiseerd om het geheel te verfraaien.

Dankzij de expertise en toewijding van het team van Verdee Infra is het project op tijd afgerond. Het resultaat spreekt dan ook voor zich: een prachtig heringerichte Westerkade die tegemoetkomt aan de behoeften van de gemeente Rotterdam en de omgeving verrijkt met zijn esthetiek.

Maart 2023
Verdee Infra begint aan herstelwerkzaamheden van opgebroken bestrating.
Westerkade
Juli 2023
Een prachtig heringerichte Westerkade.
Westerkade
Juli 2023
Een prachtig heringerichte Westerkade.
Westerkade
Juli 2023
Een prachtig heringerichte Westerkade.
Westerkade
Vorige slide
Volgende slide