Verdee Infra neemt elektrische Roadprinter in gebruik

Verdee Infra heeft op 8 december 2022 de werkzaamheden definitief gegund gekregen na een meervoudig onderhands aanbesteding van de gemeente Den Haag waarbij de Verdee Infra 85% score heeft behaald op het plan van aanpak en een 90% score in DuboTool (de uitstoot van de diverse machines).

 

Herinrichting de Boekhorststraat

We zijn op 20 februari 2023 in opdracht van de gemeente Den Haag begonnen met de herinrichting van de Boekhorststraat. In het nieuwe ontwerp komen de parkeervakken aan de linkerzijde van de straat te staan en gaan deze volledig op in de trottoirs. Ook brengen we groenvakken aan en worden er bomen geplant. De materialen van de rijbaan, parkeervakken en ondergronds infrastructuur worden volledig vernieuwd, waardoor het straatbeeld volledig verandert. 

Onze nieuwe RoadPrinter Eco bestratingsmachine

RoadPrinter Eco

De RoadPrinter Eco is een echte innovatie voor het machinaal (her)bestraten. De RoadPrinter Eco is doorontwikkeld en is dé eerste, echt volledig elektrische bestratingsmachine. Met de RoadPrinter Eco werkt Verdee Infra bewust aan het MVO en duurzaam ondernemen, wat perfect past bij onze duurzaamheidsdoelstellingen.