Groot onderhoud Laan van Hoornwijck

Verdee Infra werkt in samenwerking met de gemeente Den Haag aan het herinrichtingsproject voor de Laan van Hoornwijk. Deze herinrichting is noodzakelijk vanwege aanzienlijke verzakkingen en losliggende stenen op verschillende plaatsen in de rijbanen.

Onze werkzaamheden omvatten het verwijderen van de onderlaag van brekerzand, het herstellen van de harde ondergrond, het aanbrengen en verdichten van zand, gevolgd door het opnieuw bestraten van de weg.

Dit project loopt van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 3 november 2023. Tijdens deze periode kan de toegankelijkheid van de route naar Winkelcentrum Ypenburg voor autoverkeer enigszins beperkt zijn vanwege de omvang van onze werkzaamheden. We zullen omleidingen instellen om het verkeer in goede banen te leiden.

We voeren de werkzaamheden op een duurzame manier uit, met behulp van elektrische machines en voertuigen. Al het zand dat we vervoeren wordt getransporteerd met onze Volvo FE Electric-truck.

Het ontwerp van de Laan van Hoornwijk zal na voltooiing hetzelfde blijven, met als belangrijkste verschil dat het veiliger zal zijn voor de weggebruikers.