Verdee infra krijgt GOE gemeente Den Haag definitief gegund

Verdee Infra krijgt groot onderhoud Elementenverharding Gemeente Den Haag definitief gegund, Verdee Infra heeft deze werkzaamheden via een openbare Europese aanbesteding aangenomen via de economisch meest voordelige inschrijving met als gunningscriterium “beste prijs-kwaliteitverhouding”. Verdee Infra zal de komende 4 jaar het onderhoud in de Gemeente Den Haag uitvoeren in de gebieden Leidschenveen-Ypenburg, Haagse Hout, Laak en Centrum.

Gemeente Den Haag

BPKV 95%

Verdee Infra heeft via de BPKV een 95% gescoord voor op de EMVI en is daarmee de beste geworden voor perceel 2. Bij de beoordeling hebben de volgende afwegingen plaats gevonden.

“Van belang is voorts dat de inschrijvers rekening houden met de stedelijke omgeving waarin zij werken, dat betekent: goed communiceren met bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden, weten welke implicaties de werkzaamheden hebben voor de bereikbaarheid (van de straat, wijk en mogelijk ook van de stad) en maatregelen nemen om de bereikbaarheid tijdens het werk zo goed mogelijk te houden. Samengevat gaat het op dit onderdeel om bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en communicatie (BLVC).”