De Kruiskadehof

Op dit moment ondergaat de Kruiskadehof in Rotterdam een grondige herinrichting. Het doel is om verschillende aanpassingen en vernieuwingen door te voeren om de uitstraling en functionaliteit te verbeteren. De behoefte aan deze renovatie ontstond deels door de komst van een gerenoveerd gebouw, wat de noodzaak voor een nieuwe inrichting van het gebied aanwakkerde.

Werkzaamheden

  • In eerste instantie is het gebied volledig opgebroken en schoongemaakt, waardoor er een frisse start gemaakt kon worden voor de herinrichting.
  • Daarna zijn trottoirbanden geplaatst en zijn kolken verplaatst om de basis te leggen voor verdere vernieuwingen.
  • Een essentieel onderdeel van de vernieuwing is de installatie van natuurstenen en tegels van 30×30 centimeter, die het straatbeeld zullen domineren.
  • Binnenkort volgt het plaatsen van BSS (straatbaksteen) in de P-vakken en op de rijweg, wat een opvallende esthetische verandering met zich mee zal brengen.
  • Naast deze bestratingswerken staat de aanleg van vier groenvakken op de planning, wat zal bijdragen aan een groenere en uitnodigende omgeving.

Duurzaam

Op de Kruiskadehof maken we gebruik van een 100% elektrische kraan, waardoor we een duurzamere aanpak van de werkzaamheden realiseren. Efficiëntie gaat hand in hand met milieubewustzijn.

De herinrichting van de Kruiskadehof in Rotterdam belooft niet alleen een vernieuwde esthetiek, maar ook een verbeterde functionaliteit voor zowel bewoners als bezoekers van de stad.